Telefoon: 0595 - 415220 •
Openingstijden: MA Gesloten. DI t/m VR 09.00 - 17.00 UUR • ZA 09.00 - 16.00 UUR

Maatwerk

De Splinter is naast het leveren van standaard blokhutten, tuinhuizen, veranda’s, overkappingen, schuttingen en nog veel meer, gespecialiseerd in maatwerk. Heeft u specifieke wensen die niet in een standaardpakket passen? Wilt u een op maat gemaakte veranda? Leent uw tuin zich niet voor een standaard blokhut? Dan biedt maatwerk de uitkomst.

Indien nodig komen wij eerst bij u langs om op locatie de situatie te bekijken, waarna wij op basis van uw wensen een offerte op maat maken. Geen tuin is immers hetzelfde.

U de wensen, wij de creativiteit: dat is waar de Splinter zich in onderscheidt. Onze vakkundige timmermannen plaatsen van blokhut tot veranda en van schutting tot hekwerk.

Kom gerust bij ons langs om de mogelijkheden voor uw maatwerkwens met ons te bespreken. De koffie staat klaar!

Een maatwerkproject de van De Splinter Blokhutten & Tuinmeubelen

Projecten van De Splinter Blokhutten & Tuinmeubelen

Douglas maatwerk veranda met vlonder

Douglas maatwerk veranda met vlonder

Bij deze speciaal op maat gemaakte veranda met vlonder is gebruik gemaakt van Douglas/Lariks hout. De staanders (palen) zijn Duplo verlijmd en hebben een forse en landelijke uitstraling.

Bekijk alle maatwerk-projecten

Maatwerk veranda met berging

Een Douglas maatwerk veranda met berging en veranda gedeelte. Deze veranda is opgebouwd van Douglashout en is in elke gewenst kleur te oliën of te beitsen zodat het een landelijke of moderne uitstraling krijgt.

Bekijk alle maatwerk-projecten

Maatwerk veranda met berging

Ook een project op maat?

Wilt u ook een project op maat of eerst meer informatie over de mogelijkheden en onze expertise? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.