Telefoon: 0595 - 415220 •
Openingstijden: MA Gesloten. DI t/m VR 09.00 - 17.00 UUR • ZA 09.00 - 16.00 UUR

Over ons

Over de Splinter

Geschiedenis

De Splinter is sinds 2005 een begrip in de provincie Groningen en ver daar buiten. Destijds in 2005 begonnen als blokhutleverancier, maar inmiddels uitgegroeid tot 1 van de grootste leveranciers op het gebied van blokhutten, tuinmeubelen, veranda’s, tuinhuizen, garages, overkappingen, sierbestrating, schuttingen, speeltoestellen, los (tuin)hout en nog veel meer. Na een verhuizing van de oude locatie in Roodeschool naar de huidige locatie aan het Stoitswegje 7 in Roodeschool heeft het bedrijf zich kunnen uitbreiden op vele gebieden.

Heden

In 2017 is vanuit de nieuwe eigenaar het bedrijf De Splinter Blokhutten & Tuinmeubelen opgestart. De Splinter Blokhutten & Tuinmeubelen staat voor het leveren van kwaliteitsproducten op het gebied van alles voor in en rondom de tuin.

Een ruim assortiment met veel keuze voor onze klant, een gedegen en eerlijk advies, een goede service en het leveren van kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk.

Uw wensen staan centraal, waarbij wij u graag helpen om uw tuinwensen te realiseren. Komt u ondanks ons grootte assortiment niet het gene tegen wat u precies zoekt? Dan zorgen wij ervoor dat we het krijgen. Dat vinden wij klantgericht meedenken!

Tevens is De Splinter Blokhutten & Tuinmeubelen gespecialiseerd in maatwerk. Elke tuin is weer anders en soms past een standaard blokhut of veranda daar niet goed bij. Maatwerk biedt in dat geval dan uitkomst.

Ons team informeert u welke mogelijkheden voor maatwerk er zijn, komt desgewenst op locatie bij u langs om de situatie te bekijken en werk vervolgens een offerte op maat voor u uit.

U kunt bij De Splinter Blokhutten & Tuinmeubelen terecht voor vele producten waarbij u de keuze heeft om het door ons vakkundige team van timmermannen te laten plaatsen.

Onze showroom

Kom eens langs in onze gezellige showroom en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Hartelijke groet,
Het Splinterteam

Wilt u ook een project op maat?

Vraag dan snel meer informatie aan