Telefoon: 0595 - 415220 •
Openingstijden: MA Gesloten. DI t/m VR 09.00 - 17.00 UUR • ZA 09.00 - 16.00 UUR

Sierbestrating

TUINTOTAALPLAN
U de wensen, wij de creativiteit: dat is waar de Splinter zich in onderscheidt.

Lees meer over de mogelijkheden »

De juiste tegels of straatstenen maken uw tuin compleet

De Splinter Blokhutten & Tuinmeubelen is dealer van Gardenlux (bekend van het tv programma “De Grote Tuinverbouwing” op SBS6) en van Kijlstra Bestrating. Door een grote verscheidenheid aan bestratingsmaterialen bij ons op het showterrein te laten zien, kunt u een goede indruk krijgen van alle mogelijkheden.

Siertegels, keramiektegels, betonstraatstenen, opritstenen, stoepbanden, sierblokken voor uw border; het zijn allemaal producten die u in het echt bij ons kan zien, en dat is heel belangrijk!

Graag voorzien wij u van een eerlijk en gedegen advies, want geen tuin is immers gelijk.
U kunt eventueel dan ook bij ons terecht voor een gepersonaliseerd “Tuintotaalplan”. Hierbij werken wij samen met verschillende lokale partners, om uw tuinwens(en) te verwezenlijken. De juiste bestrating is daardoor vaak bepalend voor de uitstraling van uw tuin, en van een goed gelegd terras kunt u jaren lang plezier hebben.

Daarom: “U de wensen, wij de creativiteit. Dat is waar de Splinter zich in onderscheidt”

Bekijk onze brochures

Gardenlux Catalogus Oprey Catalogus

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ons assortiment of een bestelling plaatsen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Wilt u contact met ons opnemen? Bel dan 0595 - 415220.

U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.